Vejgaard

Leder du efter en skøn lejlighed i Vejgaard? Hos iCiti udlejer vi lejligheder i Vejgaard, som specielt er attraktive for dig, der gerne vil bo i byen, men ikke helt i centrum. Med en lejebolig i Vejgaard får du mange forskellige muligheder lige uden for døren. Har du fundet en skøn lejlighed, som du kunne tænke dig at få en fremvisning af? 

Bo til leje i lejlighed i Vejgaard

Hos iCiti kan du finde boliger i Vejgaard til leje. De ledige lejligheder ligger i en bydel, der er tæt på både Aalborg Universitet, Supersygehuset samt Gigantium. Der er et væld af muligheder i denne bydel, og der er sjældent særlig langt til hverdagens gøremål.

Inden for kort afstand fra din nye bolig finder du både handlemuligheder, spisesteder, grønne områder og meget mere. Når det kommer til den offentlige transport, så kunne du næsten ikke bo bedre i Vejgaard – lige ude på Hadsundvej er der rig mulighed for at hoppe på en bus, der både kan transportere dig ind til centrum samt ud til Universitetet.

Tag et kig på de ledige lejligheder i Vejgaard her på siden – når du trykker ind på de individuelle boliger, kan du få mere information om lejligheden. Find ud af hvor mange kvadratmeter boligen er, hvad huslejen og depositum er, samt mange flere nødvendige oplysninger.

Lejligheder i Vejgaard

Udlejet

Hadsundvej 4, 2. th.
Husleje

Ikke angivet

Størrelse
96 m²
Værelser
3

Flotte lejligheder i Vejgaard

Når du søger bolig i Vejgaard, er mulighederne mange. Måske søger du en 1 værelses lejlighed eller en 2 værelses lejlighed i bydelen, eller måske er en 3 værelses lejlighed eller 4 værelses lejlighed mere det, du er på udkig efter. Tag et kig et kig her på siden, og se om vi har en lejlighed til leje, som møder dine ønsker og drømme.

Har du spørgsmål til nogle af boligerne i Vejgaard? Du skal endelig ikke tøve med at tage kontakt til os. Vi er her for at hjælpe dig med at finde din næste bolig, som lever op til dine drømme og behov.

Er du fast besluttet på en bolig i dejlige Vejgaard? Hvis ikke, kan du altid tage et kig på en af de andre lejligheder, vi har til leje i resten af Aalborg. I toppen af siden kan du trykke på ‘Lejemål’, hvor du kan sortere og finde andre skønne lejligheder i Aalborgs mange andre skønne bydele.

Er du interesseret i ledige lejligheder i Vejgaard

Opret dig hos iciti

Vælg brugernavn*
Vælg adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Fornavn*
Efternavn*
Telefonnummer*
E-mail*
By*
Vejnavn*
Husnr*
Postnummer*
Boligen du søger
Boligtype*