Østre Havn

Fra industrikvarter til en oase af liv og smukke arkitektoniske bygninger – det er hvad, du får med i pakken, når du lejer en lejlighed på Østre Havn. Oplev den skønne storbystemning på havnen lige op ad byens centrum. Har du fundet en lejebolig på havnen, som du kunne tænke dig at få en fremvisning af?

Bo til leje i lejlighed på Østre Havn

Med en lejlighed på Østre Havn kommer du til at bo dejligt centralt med alverdens muligheder i kort afstand fra hoveddøren, samtidig med at du kommer til at bo ned til den hyggelige havn, det smukke vand og får masser af kultur lige uden for døren.

Nyd det rolige vand, den smukke udsigt og den fantastiske summen af liv, der efterhånden er nået til Østre Havn, efter der er blevet etableret massevis af boliger og kulturelle tilbud. Hvad enten du er studerende, eller I er en lille familie, så er Østre Havn et optimalt sted at bosætte sig, da alle nødvendighederne er kort afstand fra din nye adresse.

Hos iCiti udlejer vi lejeboliger ved havnen, men vi udlejer også lejligheder andre steder i Aalborg. Er du fast besluttet på, at en lejebolig på Østre Havn skal være dit næste hjem? Eller holder du mulighederne for en lejebolig i Aalborgs andre områder åbne?

Tag et kig på de andre områder, hvor vi udlejer boliger, under fanen ‘Lejemål’ i toppen af siden. Tryk ind på de forskellige boliger, og find al den nødvendige information.

Lejligheder på Østre Havn

Østre Havnepark 7, 1. lejl. 2
Husleje
6.147 kr.
Størrelse
63 m²
Værelser
2
Østre Havnepark 7, st. lejl. 3
Husleje
6.081 kr.
Størrelse
63 m²
Værelser
2
Østre Havnepark 7, 2. lejl. 2
Husleje
6.264 kr.
Størrelse
63 m²
Værelser
2
Østre Havnepark 7, 2. lejl. 6
Husleje
10.150 kr.
Størrelse
116 m²
Værelser
3

Udlejet

Østre Havnepark 7, 4. lejl. 4
Husleje

Ikke angivet

Størrelse
63 m²
Værelser
2

Udlejet

Østre Havnepark 7, st. lejl. 6
Husleje

Ikke angivet

Størrelse
116 m²
Værelser
3

Lejebolig på havnen

En Aalborg Havnefront lejlighed giver dig muligheden for at bo i skønne omgivelser. Der er ikke langt til byens centrum, som byder på et væld af muligheder, hvad enten du er på jagt efter butikker, caféer eller kulturelle tilbud. Du skal ikke kigge langt for at finde den første lækre restaurant, der har indbydende retter at tilbyde.

Der er heller ikke langt, hvis du skal med offentlig transport. Byens centrum, kort afstand fra vores lejeboliger på Østre Havn, byder på flere forskellige busforbindelser. Her kommer du nemt rundt i resten af Aalborg, Nordjylland og Danmark, da der er kort afstand til både bus og tog.

Har du set en lejlighed, du kunne tænke dig at se lidt nærmere på? Måske er der flere lejeboliger, der har fanget din interesse. Kontakt os endelig på mail eller telefon, og så kan vi planlægge en fremvisning.

Er du interesseret i ledige lejligheder på Østre Havn?

Opret dig hos iciti

Vælg brugernavn*
Vælg adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Fornavn*
Efternavn*
Telefonnummer*
E-mail*
By*
Vejnavn*
Husnr*
Postnummer*
Boligen du søger
Boligtype*