Aalborg C

Er du på udkig efter en lejlighed i Aalborg Centrum? Her på siden finder du lejligheder i hjertet af Aalborg, som er til leje. Lejeboliger i byens centrum er perfekt placeret, og der er ikke langt til hverdagens fornødenheder, hvis du bor i Aalborg C. Har du fundet en lejlighed, du gerne vil ud og kigge på? 

Find lejlighed i Aalborg midtby

Find din drømmelejlighed i Aalborg Centrum her på siden. Her har vi et væld af muligheder at byde på. Du har byens liv lige uden for døren, hvor du finder forskellige butikker, caféer, restauranter og masser af kulturelle tilbud. Der er heller ikke langt, når du skal med offentlig transport, hvor du både kan komme med bybusser og regionalbusser.

Søger du bolig andre steder end en lejlighed i Aalborg Centrum? Ved at trykke i menuen øverst på ‘Søg Bolig’ kan du finde flere dejlige lejligheder til leje i hele Aalborg. På den måde kan du finde ud af, om der er ledige boliger andre steder i Aalborg by, som du kunne være interesseret i at komme ud og se.

I byens midte har vi mange forskellige boliger til leje – med adresser på veje som Løkkegade, Danmarksgade og Urbansgade er der en verden af muligheder, når det kommer til at finde din nye bolig. Fælles for alle adresser i Centrum er selvfølgelig også, at der absolut ikke er langt til hverdagens fornødenheder i form af alt fra indkøb til daginstitutioner.

Lejligheder i Aalborg Centrum

Danmarksgade 86, 1. th.
Husleje
6.994 kr.
Størrelse
76 m²
Værelser
3
John F. Kennedys Plads 2A, 1. -1
Husleje
4.995 kr.
Størrelse
49 m²
Værelser
2
John F. Kennedys Plads 2A, 4. -2
Husleje
5.395 kr.
Størrelse
57 m²
Værelser
2
Løkkegade 10, 3. tv.
Husleje
5.648 kr.
Størrelse
60 m²
Værelser
2
Løkkegade 10, st. th.
Husleje
6.495 kr.
Størrelse
79 m²
Værelser
3
Løkkegade 6, 1. tv.
Husleje
5.495 kr.
Størrelse
66 m²
Værelser
2

Skønne lejligheder i Aalborg Centrum til leje

iCiti udlejer lejligheder i Aalborg Centrum. Her på siden kan du se de lejligheder, vi udlejer. Når du trykker ind på de forskellige lejemål, får du alt den fornødne information, du skal bruge, når du finder ud af, om det er den lejlighed, du er interesseret i. Find lejligheder i forskellige størrelser alt efter, hvad du søger.

Du finder information om de forskellige boliger inde på de individuelle lejeboliger. Her finder du husleje, aconto, depositum, kvadratmeter med mere. Hvis du finder en lejlighed i Aalborg Centrum, som fanger din interesse, er du mere end velkommen til at kontakte os. Kontakt os på mail eller sms, hvis du ønsker en fremvisning.

Her på siden finder du lejeboliger i Aalborg Centrum. Gå på opdagelse i de skønne lejeboliger, og se om du kan finde en lejebolig, som du drømmer om, skal være dit næste hjem.

Er du interesseret i ledige lejligheder i Aalborg C

Opret dig hos iciti

Vælg brugernavn*
Vælg adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Fornavn*
Efternavn*
Telefonnummer*
E-mail*
By*
Vejnavn*
Husnr*
Postnummer*
Boligen du søger
Boligtype*