Aalborg Vestby

Er du på udkig efter en lejlighed i Aalborg Vestby? Gå på opdagelse her på siden, og se ledige lejligheder til leje i Vestbyen. En lejebolig i denne bydel er tæt på både byens centrum, skønne naturområder og den hyggelige havn. Her på siden kan du se de ledige lejligheder, vi har til leje i Aalborg Vestby. Har du fundet en lejlighed i området, du er interesseret i?

Lejlighed i Aalborg Vestby

En lejlighed i Aalborg Vestby giver dig et væld af muligheder. Du bor både tæt på by og natur. Der er ikke langt ind til centrum af Aalborg, og du finder flere naturskønne områder i bydelen. En lejlighed i Aalborg Vestby ligger også godt i forhold til offentlig transport. Der er både Vestbyen Station, bybusser, som får dig rundt i Aalborg samt Plusbus, som kan få dig ud til Universitetet og Supersygehuset.

Måske leder du efter en 2 værelses lejlighed i Aalborg Vestby, det kunne meget vel være, der er en her på siden, der kunne fange din interesse. Det kan også være en 3 værelses lejlighed i bydelen, er det, du søger. Tag et kig her på siden og se, de lejeboliger vi har til leje i Aalborg Vestby.

De mange adresser i bydelen har alle det tilfælles, at de ikke er langt fra hverdagens nødvendigheder. Med kort afstand til alt lige fra indkøb til spisesteder mangler der ikke noget, når du bor her.

Lejligheder i Aalborg Vestby

Herluf Trolles Gade 31, 2. th.
Husleje
5.950 kr.
Størrelse
71 m²
Værelser
2
Suensonsgade 8, st. tv.
Husleje
5.725 kr.
Størrelse
60 m²
Værelser
2

Udlejet

Dalgasgade 23, 3. th.
Husleje

Ikke angivet

Størrelse
92 m²
Værelser
4

Udlejet

Herluf Trolles Gade 18, 1. th.
Husleje

Ikke angivet

Størrelse
63 m²
Værelser
2

Udlejet

Herluf Trolles Gade 18, 1. tv.
Husleje

Ikke angivet

Størrelse
63 m²
Værelser
2

Udlejet

Herluf Trolles Gade 18, 2. th.
Husleje

Ikke angivet

Størrelse
63 m²
Værelser
2

Find en skøn lejebolig i Aalborg Vestby

Her ser du alle de lejeboliger i Vestbyen, vi har til leje. Du kan trykke ind på de enkelte lejligheder og læse mere om dem. Her finder du information om husleje, depositum, aconto og flere andre relevante oplysninger.

Er en lejebolig i Aalborg Vestby største ønske? Eller måske er du også åben overfor andre spændende områder af skønne Aalborg. Øverst i menuen kan du under ‘Søg Bolig’ finde ledige lejligheder til leje i hele Aalborg.

Vi råder over boliger i hele Aalborg – det strækker sig helt fra Vestbyen til Vejgaard og Nørresundby. Her er der massevis af muligheder, og hver bolig og område har hver deres unikke tiltrækningskraft.

Har du fundet en lejlighed, du ønsker at komme ud og se? Tag kontakt til os og vi planlægger en fremvisning.

Er du interesseret i ledige lejligheder i Aalborg Vestbyen

Opret dig hos iciti

Vælg brugernavn*
Vælg adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Fornavn*
Efternavn*
Telefonnummer*
E-mail*
By*
Vejnavn*
Husnr*
Postnummer*
Boligen du søger
Boligtype*