Om iCiti

Sådan sikrer vi dig en god lejeoplevelse

For at vi kan sikre dig en god lejeoplevelse, har vi valgt at indgå et samarbejde med nogle yderst kompetente partnere, som er bedst til lige præcis dét, de arbejder med. Det ser således ud, at vi samarbejder med både SteKa og Haugaard|Braad, som varetager henholdsvis ejendomsservice og administration i form af fx lejekontrakter.

Det betyder, at vi hos iCiti har fokus på boligerne og specielt vores lejere. Ved at uddelegere flere ting gør vi det muligt for os at være nærværende overfor vores lejere. Som resultat af dette er vi aldrig længere væk end et telefonopkald eller en mail, hvis der skulle opstå problemer eller usikkerheder.

Lige så snart du som lejer hiver fat i Peter, er han behjælpelig med at få videresendt din forespørgsel til den rette aktør, hvad enten det er Steka eller Haugaard|Braad.

Rum til diversitet, tryghed og udvikling

iCiti står for en kontinuerlig progressivitet inden for udlejning og udvikling af fast ejendom i Danmark og udlandet. Hos iCiti hylder vi, at alle er forskellige og unikke; og at netop dét afspejles i din bolig. Vi skaber fællesskab og rum, hvor der er plads til alle og tryghed til, at du kan udfolde dit liv på DIN måde. Vi er sat i verden til at udvikle din bolig, så du kan koncentrere dig om dét, der er vigtigst for dig.

Når vi udvikler boliger, sker det med et stort fokus på bæredygtighed, hvad end det er materialevalg og udvikling af grønne arealer i forbindelse med nybyggerier; eller når vi med respekt og omsorg for de gamle bygningers charme nænsomt renoverer og bevarer sjælen i de lejligheder, der har oplevet byen vokse omkring sig.

Vi ved, at livet hurtigt kan tage nogle drejninger – og det skal der være plads til. Vi sørger for trygge rammer for vores lejere, ikke blot i form af en kvalitetsbolig, men ligeledes tryghed i forhold til vores service, ordentlighed og en fair behandling ved fraflytning.
Vi ønsker at være transparente i alt, hvad vi gør, og vi tager udgangspunkt i dine behov, så dit hjem bliver en tryg base for dit liv.

Vores lejere siger:

Som lejer ved iCiti har der aldrig været problemer. Hvis man ringer ind til dem med en ting der skal løses er de altid hjælpsomme og finder en løsning hurtigt. 5/5 stjerner herfra!

Super søde og hjælpsomme medarbejdere, som altid står klar til at svare på spørgsmål. Har aldrig oplevet problemer og føler mig rigtig tryg ved at bo til leje hos iCiti, anbefaler dem altid når jeg hører om nogen som står og mangler bolig

Vores værdier får os til at yde vores bedste. Det gør vi gennem en kontinuerlig positiv kommunikation med vores lejere. Vi behandler alle henvendelser seriøst med en løsningsorienteret indstilling. Vi har allieret os med loyale og dygtige samarbejdspartnere, der deler vores vision om, hvad der udgør en nærværende og professionel service. Vi vægter tilgængelighed højt, og vi er aldrig mere end et opkald væk.

For os er en lejlighed ikke bare en bolig – Vi rummer dit liv!

Opret dig hos iciti

Brugernavn
Email