Eternitten

Gå på opdagelse i de ledige lejligheder, vi har til leje på Eternitten i Aalborg. Eternittens lejligheder er perfekt placeret mellem dejlig natur og livlig by. Tag et kig på de ledige lejligheder på Eternitten lige her og brug filtreringen til at finde din næste lejebolig. Har du fundet en lejlighed, du gerne vil ud og kigge på? 

Eternitten - lejligheder i skøn kvalitet

Lejligheder på Eternitten er særdeles populære. Det er et område, der har udviklet sig i rivende fart, og der er mange nybyggede og lækre lejligheder til leje på Eternitten i Aalborg. Her finder du mange forskellige lejeboliger, og du finder derfor også et fantastisk mangfoldigt naboskab i det hyggelige lille samfund.

Aalborgs nyere bydel, Eternitten, byder på alt godt til hverdagen. Lejligheder på Eternitten i Aalborg ligger skønt i forhold til dagligdagens gøremål – der er kort afstand til indkøb, hvor du finder intet mindre end 3 forskellige muligheder inden for de første 600 meter fra adressen. Der er fitness, diverse aktiviteter og legepladser i massevis lige omkring hjørnet.

Der er heller ikke langt, når det kommer til offentlig transport – kort afstand fra Eternittens mange dejlige boliger ligger Sohngårdsholmsvej, hvor der går flere busser både ind til byens mange muligheder og ud mod Aalborg Universitet og Supersygehuset.

I nærområdet omkring Eternitten finder I hurtigt både vuggestue, folkeskoler og videregående uddannelser, hvilket er med til at gøre området attraktivt for flere forskellige aldersgrupper.

Lejligheder på Eternitten

Kridtsløjfen 21, 1. 3.
Husleje
10.995 kr.
Størrelse
103 m²
Værelser
3
Kridtsløjfen 21, st. 3.
Husleje
10.495 kr.
Størrelse
103 m²
Værelser
3
Kridtsløjfen 23, st. 4.
Husleje
9.950 kr.
Størrelse
100 m²
Værelser
3

Udlejet

Kridtsløjfen 21, st. 2.
Husleje

Ikke angivet

Størrelse
103 m²
Værelser
3

Udlejet

Kridtsløjfen 21, st. 4.
Husleje

Ikke angivet

Størrelse
100 m²
Værelser
3

Udlejet

Kridtsløjfen 23, 1. 3.
Husleje

Ikke angivet

Størrelse
103 m²
Værelser
3

Find ledige lejligheder på Eternitten i Aalborg

Drømmer du om at bo i en lækker lejlighed på det populære Eternitten? Hos iCiti kan du finde ledige lejligheder til leje på Eternitten i Aalborg. Vi får hele tiden nye boliger til leje i Aalborg, så hold endelig øje her på siden eller på en af de andre sider, hvor du kan se lejeboliger, som ligger i andre spændende områder i Aalborg.

Lejeboliger på Eternitten i Aalborg er populære, og det er der en grund til. Med den dejlige placering mellem by og naturskønne områder, er der rig mulighed for at skabe en harmonisk hverdag i en af de ledige lejligheder, vi har til leje på Eternitten i Aalborg. Har du fundet en lejlighed, du gerne vil ud og se – så tag endelig kontakt til os på telefon eller mail.

Er du interesseret i ledige lejligheder på Eternitten

Opret dig hos iciti

Vælg brugernavn*
Vælg adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Fornavn*
Efternavn*
Telefonnummer*
E-mail*
By*
Vejnavn*
Husnr*
Postnummer*
Boligen du søger
Boligtype*