Østerbro

Østerbro i Aalborg og de omkringliggende gader byder på en skøn lokation til en lejelejlighed. Står du og leder efter en Østerbro lejlighed til leje? Tag et kig her på siden, og se hvilke Østerbro-lejligheder, vi udlejer. Har du fundet en lejlighed, som du kunne tænke dig at få en fremvisning af? 

Østerbro lejlighed til leje i Aalborg

Har du set dig lun på en lejlighed på Østerbro i Aalborg? Når du trykker dig ind på de individuelle boliger her på siden, får du alt den relevante information – husleje, depositum, kvadratmeter, aconto med mere. Du finder også en plantegning, så du allerede nu kan begynde at drømme om, hvordan lejligheden skal indrettes. 

Østerbrokvarteret byder på alt lige fra flere dagligvarebutikker og Østre Anlæg til gode muligheder for offentlig transport og kort afstand ind til byens absolutte centrum. Her finder du endnu flere skønne muligheder i form af alverdens forretninger, caféer og kulturelle tilbud. Østerbro lejligheder byder altså på en perfekt placering mellem by og natur med en central men rolig placering.

Lejlighederne på Østerbro har meget forskelligt at byde på – her finder du lejligheder med både 2, 3 og 4 værelser. Det åbner muligheden for, at alle, lige fra de studerende, der gerne vil bo sammen, til den lille familie, kan finde et dejligt centralt sted at bo i skønne Aalborg.

Lejligheder på Østerbro

Østergade 29B, 2. tv.
Husleje
6.995 kr.
Størrelse
80 m²
Værelser
3

Udlejet

Østerbro 69, 4. th.
Husleje

Ikke angivet

Størrelse
93 m²
Værelser
4

Udlejet

Østerbro 33B, 3. tv.
Husleje

Ikke angivet

Størrelse
79 m²
Værelser
3

Udlejet

Østerbro 33C, st.
Husleje

Ikke angivet

Størrelse
98 m²
Værelser

Ikke angivet

Udlejet

Østerbro 59, 4. th.
Husleje

Ikke angivet

Størrelse
63 m²
Værelser
2

Udlejet

Østerbro 69, 1. th.
Husleje

Ikke angivet

Størrelse
94 m²
Værelser
3

Lejligheder i Østerbrokvarteret

Østerbrokvarteret byder på mange skønne lejeboliger på Østerbro. Området emmer af liv, samtidig med at det er et lille stykke væk fra byens centrum med grønne områder lige uden for døren. Med kort afstand til hverdagens gøremål er en lejlighed på Østerbro i Aalborg godt placeret.

Er du ikke sikker på, om Østerbro i Aalborg er der, hvor du skal bo i lejlighed? Tag et kig på de andre områder, hvor vi også har lejeboliger. Øverst på siden finder du menupunktet ‘Lejemål’ – her kan du se alle de områder i Aalborg, hvor vi udlejer boliger. Finder du en lejlighed, du gerne vil ud og se, skal du være mere end velkommen til at tage kontakt til os.

Er du interesseret i ledige lejligheder på Østerbro

Opret dig hos iciti

Vælg brugernavn*
Vælg adgangskode*
Bekræft adgangskode*
Fornavn*
Efternavn*
Telefonnummer*
E-mail*
By*
Vejnavn*
Husnr*
Postnummer*
Boligen du søger
Boligtype*